Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh

Kamis, 04 Oktober 2012

FORMAT EXCEL ADMINISTRASI GURU KELAS SD OTOMATIS PLUS JURNAL TEMATIK


FORMAT ADMINISTRASI, ABSEN SAMPAI DENGAN NILAI RAPORT
Guru digugu lan ditiru kwe kanggo murid. Kanggo keluarga wagu tur kurang turu ..... kok bisa? ya iyalah ning Bumijawa jam setengah pitu mangkat. Anjog skolahan pirang-pirang pegawaian ana gawe laporan, nyiapna bahan mengajar ,  kadang sing sekolahane lagi mbangun dadi nambah pegawaian ngurusi material, tukang, nemoni tamu sing niliki gonta ganti, nyiapna berkas pengajuan pangkat, wiiiiiiiiis seabreglah pokoke. 


Ora suwe kepala seekolah teka takon administrasi kelas wwaduuuuuh padahal sing digarap akeh nemen Absen, nilai, analisis, peogram evaluasi, jurnal, rpp hahahahahahah dong dilakoni kabeh ora bakal duwe waktu nggo turu............. 

Guru kye mangkat nggawa pegawaian balik nggawa peegawaian maning....kadang nganti timbul jengkel.....ora bisa ngojeg padahal tanggal siji gajine kari 500 ewu bar dipotong utang BPD, BKK, Koperasi.....kaciaaaaannnn deh loooow....
Nah kye mbokan bisa mbantu , tak gawekna formate sing otomatis isine
Absen
Data siswa
Program evaluasi
Program perbaikan dan pengayaaan
Analisis
Jurnal
Jurnal tematik
Kwe tah bokan kanggo dong ora kanggo ya ora papa tapi nyong tah ws tahu tak gunakna nggo super visi nahhhhh .....downloade ngisor
Jurnal

Editan Desember 2012 
File komplit rar